Ansvarsfraskrivelse

Anvendelse af oplysninger på LHOV.dk foregår på eget ansvar og er på egen risiko. Lægernes Hurtigtest og Vaccineklinik forholder sig ikke ansvarlige overfor skader, som er opstået i forbindelse med hjemmesidebesøg. Ligeledes er LHOV ikke ansvarlige over for skader, der er opstået ved benyttelse af oplysninger, som vores hjemmeside eller hjemmesider der måtte linkes til.

Hjemmesidens indhold og materielle er til rådighed uden garanti. LHOV bestræber sig på at sikre korrekte og opdaterede oplysninger på hjemmesiden, men der gives ikke nogen garanti for oplysningernes nøjagtighed og korrekthed. Oplysninger er dynamiske og kan ændres uden varsel.

LHOV fraskriver sig al form for erstatningsansvar herunder skader og økonomiske tab ved brug af oplysninger på hjemmesiden. Ovenstående er gældende uanset om det skyldes fejl / manglende opdatering eller uhensigtsmæssigheder i materialet eller alle andre årsager. Ligeledes er det gældende for erstatning for tab som følge af skadelige virus eller programmer, som er modtaget gennem vores bookingside, hjemmeside eller fra filer og skemaer, der kan downloades via LHOV.dk.