Virksomheder vi har hjulpet

artha-pad
pjm-pad
novo
Renell-pad
dbi-pad
danchell-pad
eventually

Virksomhedsløsninger

Lad os hjælpe dig med at passe på dine medarbejdere ved at udføre test nemt og ofte. Vi er fleksible og ønsker at skræddersy den løsning, der passer bedst til lige netop din virksomhed.

Vi tilbyder både PCR-test (svar på 8-12 timer) og Antigen hurtigtest (svar på 15 min) af jeres medarbejdere alt efter, hvad I foretrækker. Begge tests gives med certifikat.

Vi tilbyder følgende services for at sikre dine medarbejdere og deres familier:

1.
Løbende test af virksomhedens medarbejdere.
Det sker i vores fire klinikker i Storkøbenhavn betalt helt eller delvist af virksomheden vha. voucher. Medarbejderne booker selv, når det passer dem at blive testet.

2.
Mobilt testcenter på jeres adresse.

Vi faciliterer det nødvendige antal podere, test, værnemidler mm. og opretter et mobilt testcenter på jeres adresse. På den måde kan I få testet alle ansatte på samme tid og på samme sted. Hver test tager kun 15 minutter fra podning til resultat.

3.
Permanent test af medarbejdere på jeres adresse.

Vi tester alle jeres medarbejdere, når de møder ind på arbejdet dagligt, og opretter dermed en fast station på jeres arbejdsplads.

4.
Rejsecertifikater*
.
Hvis jeres medarbejdere skal rejse, kan vi facilitere PCR-test med tilhørende certifikater, der kan give indrejsetilladelse til visse lande. På den måde kan I fortsat vedligeholde jeres forretninger i udlandet.

 

Kontakt venligst fnk@lhov.dk eller ring på 31 33 01 32 for spørgsmål og yderligere information.

 


 

*) Vi kan ikke garantere at vores certifikat godkendes af alle flyselskaber eller alle lande for indrejse i hele verdenen, da regler ændrer sig fra dag til dag - men vi har gode erfaringer med at folk har succes med vores certifikat i lufthavnen

Vi kører gerne ud og tester din virksomhed – kontakt os på telefon 31 33 01 32